Υλικά
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
2 φακελάκια ζελέ μπανάνα
1 κονσέρβα ανανά ή ροδάκινο
500 γρ.κρέμα γάλακτος παγωμένη
4 κουτ.της σούπας ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Φτιάχνετε τον ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες που είναι στο κουτί.
Τον βάζετε στην κατάψυξη ή στην συντήρηση να πήξει.
Σε μπολ χτυπάτε τις κρέμες γάλακτος που πρέπει να είναι πολύ παγωμένες, με την ζάχαρη.
Όταν αφρατέψει το μείγμα, ρίχνετε το γιαούρτι , τον στερεοποιημένο ζελέ και τον ανανά ή το ροδάκινο κομπόστα,κομμένα σε κύβους.
Βάζετε το υλικό σε πυρέξ ή πυρίμαχο σκεύος, το τυλίγετε με διαφανή μεμβράνη και το τοποθετείτε στην συντήρηση του ψυγείου.
Κρατάτε 1 κομμάτι αν θέλετε από την κομπόστα για να γαρνίρετε το γλυκό.
Καλή επιτυχία
Katerina Malachia
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου